Per la vaga de transportistes

Mercadona surt al pas de les notícies falses sobre el desabastiment

  • Davant les notícies que alertaven d’una suposada pujada de preus en alguns productes, la cadena de supermercats ha rebutjat aquesta informació

  • Últimes notícies de les aturades dels transportistes, en directe

mercadona

mercadona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Durant els últims dies, a més de les novetats sobre les protestes al sector del transport de mercaderies per la pujada del preu de combustible, han sortit a la llum notícies que alertaven d’una escalada en els preus d’alguns productes de Mercadona, i fins i tot s’han notificat alguns casos de desabastiment. No obstant, la cadena de supermercats ha desmentit aquesta informació a través de les xarxes socials, en què ha publicat una foto afirmant que es tracta d’una notícia falsa.

Notícies relacionades

La companyia valenciana també ha manifestat el seu malestar per la difusió d’articles que l’acusaven de reposar els productes de manera dirigida, per tal d’apujar els preus. Es pot destacar que algunes marques ja han alertat d’una possible falta de subministraments en cas que l’aturada de transportistes es continuï allargant.

No a l’acaparament innecessari

Des del compte oficial de Mercadona s’ha publicat una foto d’una de les notícies en qüestió, a què han afegit un peu de foto rebutjant qualsevol tipus de regulació en les vendes encarada a augmentar els preus dels productes: «La informació que estem regulant la venda de béns agroalimentaris, i que ho fem per apujar preus, és completament falsa. Hem pres mesures contra aquestes fonts». A això, han afegit que cada dia obren «donant el millor servei» i han recomanat «no fer acaparament innecessari de producte».

Temes:

Mercadona Bulos