L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Màlaga: última hora dels casos a Andalusia

El nombre d'infectats per coronavirus a Andalusia puja a 29.808 persones, amb 1.493 morts

Una mujer con mascarilla recorre la calle Larios durante el segundo día laborable del estado de alarma a causa de la pandemia del nuevo coronavirus (COVID-19). En Málaga, (Andalucía, España), a 17 de marzo de 2020.

Una mujer con mascarilla recorre la calle Larios durante el segundo día laborable del estado de alarma a causa de la pandemia del nuevo coronavirus (COVID-19). En Málaga, (Andalucía, España), a 17 de marzo de 2020. / Álex Zea (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’epidèmia del coronavirus continua a Andalusia. La xifra total de casos positius de Covid-19 és de 29.808 persones, amb 1.493 morts, segons les últimes dades oficials.  [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Màlaga].

El brot que va desencadenar la pandèmia del SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès arreu del món. 

Notícies relacionades

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte amb una persona contagiada al seu país. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.