L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Còrdova: última hora dels casos a Andalusia

El nombre d'infectats per coronavirus a Andalusia puja a 29.808 persones, amb 1.493 morts

GRAF8927. CÓRDOBA, 18/03/2020.- Dos personas mayores van a la compra protegidas con mascarillas, en la cuarta jornada del estado de alarma por la pandemia de coronavirus, hoy miércoles en Córdoba. EFE/Salas

GRAF8927. CÓRDOBA, 18/03/2020.- Dos personas mayores van a la compra protegidas con mascarillas, en la cuarta jornada del estado de alarma por la pandemia de coronavirus, hoy miércoles en Córdoba. EFE/Salas / Salas (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’epidèmia del coronavirus continua a Andalusia. Les xifres totals a Andalusia des de l’inici de la pandèmia són de 29.808 positius i de 1.493 morts. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Còrdova].

El brot que va desencadenar la pandèmia del SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès arreu del món. 

Notícies relacionades

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte amb una persona contagiada al seu país. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.