Successos

Presó provisional per a la parella detinguda després de la mort del seu nadó a Artesa de Segre

L’informe preliminar dels forenses apunta que hi ha indicis de criminalitat

Presó provisional per a la parella detinguda després de la mort del seu nadó a Artesa de Segre
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El jutjat d’instrucció 1 de Balaguer (Lleida) va decretar ahir a la nit presó provisional sense fiança per a la parella detinguda dimarts a Artesa de Segre per la seva presumpta relació amb la mort del seu fill, un nadó de tres mesos. La causa està oberta per un presumpte delicte d’homicidi o d’assassinat, qüestió que el jutge no va concretar a l’espera que la investigació avanci, va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Notícies relacionades

La Fiscalia va demanar presó provisional sense fiança per a la parella argumentant que l’informe preliminar dels forenses apunta indicis de criminalitat i el possible risc de fuga.

Trucada al SEM

Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís dilluns a les 7.00 hores després que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) assistís un nadó en parada cardiorespiratòria que els sanitaris no van poder reanimar. El pare de 32 anys i la mare, de 19, tots dos de nacionalitat brasilera, han declarat davant el jutge que dilluns, quan es van despertar, van veure que el nadó estava mort.

Temes:

Lleida