Obligades a cuinar

Les dues nenes d’Alcalá desaparegudes 24 hores van ser acollides per Los Trinitarios

  • Les adolescents van passar la nit en una casa okupada a Getafe per uns joves pertanyents a la perillosa banda juvenil

Les dues nenes d’Alcalá desaparegudes 24 hores van ser acollides per Los Trinitarios
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Les noies de 13 i 14 anys que van desaparèixer dijous a Alcalá de Henares, i que van tornar a casa un dia després, van ser acollides per membres de la banda juvenil Los Trinitarios, que les van obligar a cuinar a canvi de sostre i alguna cosa de menjar.

La Fátima i la Samara van marxar juntes al sortir dijous de classe d’un institut d’Alcalá de Henares. No van tornar a casa i llavors els pares els van trucar per telèfon, sense obtenir resposta. Sí que sabien que estaven bé, perquè als seus amics sí que els enviaven informació i fotografies.

Les adolescents van passar la nit en una casa okupada a Getafe per uns joves pertanyents a la perillosa banda de Los Trinitarios, ja que coneixien algun d’ells. Havien contactat per les xarxes socials amb un d’ells abans, ja que volien marxar de casa a causa dels problemes que tenien amb els seus pares. No van ser captades per la banda i en cap moment retingudes, segons han indicat a Europa Press fonts de la investigació.

Notícies relacionades

No obstant, quan van arribar al nou allotjament, els seus habitants les obligaven a cuinar i netejar a canvi de galetes, suc i algun aperitiu. Després de 24 hores d’estada, no van aguantar més i se’n van anar de la casa okupada, i es van traslladar a Vallecas. Els seus pares van anar fins a la comissaria de Puente de Vallecas a recollir-les.

Ara, els estan realitzant proves mèdiques per determinar si van consumir drogues o si van ser forçades sexualment. Un familiar d’una de les víctimes ha dit a Telemadrid que creu que les van drogar amb tranquil·litzants que ficaven als sucs, perquè estiguessin adormides. Els van demanar fer un altre tipus de treballs, com ser correus de droga, a canvi de llaunes de conserva.