Receptes saludables

Així és la nova fregidora d’aire de Lidl on podràs cuinar un pollastre rostit

  • Aquest electrodomèstic permet rostir, daurar, enfornar, escalfar i, fins i tot, gratinar i deshidratar

Així és la nova fregidora d’aire de Lidl on podràs cuinar un pollastre rostit
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les fregidores d’aire han causat molt d’enrenou a les cuines i ja són molt populars a Espanya. Un dels principals avantatges d’aquests electrodomèstics és que permeten cuinar de manera saludable perquè no necessiten oli. Aquestes màquines poden rostir, daurar, enfornar, escalfar i fins i tot gratinar i deshidratar. 

Malgrat tots els pros, el principal inconvenient és que solen ser bastant petites i no estan dissenyades per cuinar per a moltes persones o grans quantitats. De tota manera, Lidl sembla que ha volgut posar solució a aquest problema amb una fregidora d’aire que admet fins a 10 litres i on es pot cuinar un pollastre rostit. 

Característiques

CaracterístiquesEs pot comprar als supermercats de la cadena alemanya per 99,99 euros. Té una potència 1.800 W i la temperatura es pot regular entre els 40 i els 200 graus. La cubeta interior admet 10 litres aproximadament i compta amb un cistellet giratori d’1,8 litres. 

Notícies relacionades

La mida de l’aparell és de 34 centímetres de llarg, 37 d’ample i 38 d’alt. Sense accessoris pesa menys de set quilos, per la qual cosa es pot col·locar a qualsevol lloc de la cuina. 

Complements

La fregidora sense oli ve acompanyada amb 20 receptes i diferents accessoris: safates de reixeta per enfornar i deshidratar, safata de forn, graella giratòria, cistellet giratori rodó, set de kebab i un mànec.