Lidl desafia Ikea amb aquest nou producte de decoració

Lidl desafia Ikea amb aquest nou producte de decoració
1
Es llegeix en minuts

La cadena de supermercats Lidl té un apartat que denomina ‘Bazar’ i en el qual ven, a través d’internet i a les seves botigues físiques, moda, mobles de jardí i tota mena d’estris per a la llar. Ara sembla que la cadena alemanya intenta fer la competència al gegant suec Ikea amb un nou llum led de sobretaula de Lidl que compta amb un disseny amb forma de pinya i que podem aconseguir a més en daurat o en platejat. És un llum bastant gran (amb unes mides de 22,5 x 40 x 22,5 cm i pesa un quilo).

Per aquesta raó, compta amb una base de ceràmica que incorpora un coixí, de manera que serà impossible que si la movem puguem ratllar el moble donades les seves dimensions.

Notícies relacionades

Referent a la pantalla que cobreix la bombeta, aquesta és de tela fina tot i que amb un acabat interior en daurat o platejat perquè combini amb la resta del llum sigui quin sigui el model.

El llum incorpora una bombeta led de filament de baix consum amb llum blanca càlida. El preu final d’aquest producte és de 14,99 euros la unitat. Un preu molt competitiu per al disseny que és.

Temes:

Lidl Ikea