De matinada

Mor una àvia després d’incendiar-se el seu pis a Terrassa

El foc ha cremat el menjador de la vivenda

Mor una àvia després d’incendiar-se el seu pis a Terrassa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dona de 87 anys que havia sigut ferida en estat crític en un incendi en un pis del carrer Bruc de Terrassa (Barcelona) aquest dilluns de matinada ha mort, segons han confirmat a aquest diari els Bombers de la Generalitat.

El foc ha cremat el menjador d’una vivenda a la quarta planta del número 127 i el fum ha afectat la resta de l’edifici, han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

Els bombers han evacuat la dona en parada cardiorespiratòria, amb una caputxa de rescat, i han començat a realitzar-li les maniobres de reanimació a la planta baixa de l’edifici, fins al qual s’han desplaçat sis dotacions del cos d’emergències.

Confinats

Els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i del grup operatiu de suport dels Bombers han seguit les maniobres i han aconseguit reanimar-la, després de la qual cosa l’han traslladat a l’hospital Mútua de Terrassa.

Notícies relacionades

Els bombers han donat per controlat l’incendi cap a les 3.30 hores, 20 minuts després de rebre l’avís, i a continuació han revisat i ventilat els altres pisos.

Alguns dels veïns havien sortit de l’edifici pel seu propi peu, mentre que la resta han quedat confinats mentre els bombers extingien l’incendi, que no ha deixat cap ferit més.