Primer mort

Mor un home mentre netejava la teulada de cendra del volcà a La Palma

El cadàver del mort, de 70 anys, ha sigut trobat en una vivenda del barri del Corazoncillo

Mor un home mentre netejava la teulada de cendra del volcà a La Palma
1
Es llegeix en minuts
EFE

El cos sense vida d’un home ha sigut trobat aquest dissabte en una vivenda situada en el perímetre d’exclusió de Los Llanos de Aridane (La Palma). Al mort se’l trobava a faltar des d’ahir, després que es retiressin les persones que tenen permís per accedir a la zona.

El cadàver ha sigut trobat en una vivenda del barri del Corazoncillo, situat en el límit entre Los Llanos de Aridane i El Paso, i s’investiga si la seva mort es deu a una caiguda de la teulada mentre netejava la cendra volcànica o a altres circumstàncies.

L’alcalde d’El Paso, Sergio Rodríguez, ha indicat a Efe que el mort és el propietari de la vivenda i ha assenyalat que les teulades d’aquesta zona van ser sotmeses a una neteja de cendra fa pocs dies.

Notícies relacionades

Rodríguez ha recordat que les quadrilles de voluntaris que netegen la cendra estan formades habitualment pels propietaris de les vivendes, que formen grups de quatre o cinc persones per anar a netejar zones determinades.

Accidents

Segons fonts dels serveis d’emergències, hi ha hagut diversos accidents de persones que han patit ferides al caure de les teulades mentre netejaven les cendres i, si es confirma que aquesta ha sigut la causa, seria el primer mort relacionat amb les conseqüències de l’erupció del volcà de Cumbre Vieja.