La víctima, de 40 anys

Detingut per una brutal violació a una dona a Lleida

Els fets van passar dijous a la matinada i la víctima va poder fugir i denunciar l’atac

Detingut per una brutal violació a una dona a Lleida

Jordi V. Pou

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir la matinada del 4 de novembre un home com a presumpte autor d’una violació a una dona de 40 anys als voltants de la Seu Vella de la capital del Segrià.

Segons ha avançat el diari ‘Segre’ i ha confirmat a EFE la policia local, a les 03.00 hores de la matinada de dijous una dona es va presentar a les dependències de la Urbana de Lleida demanant ajuda després d’haver pogut escapar-se del seu agressor.

La dona, que estava «molt espantada», presentava cops a la cara i el cos i tenia part de la roba esquinçada a causa de l’agressió i violació.

Dispositiu

Davant l’alerta, la policia va engegar immediatament un dispositiu a fi de localitzar el presumpte autor dels fets gràcies a la descripció facilitada per la víctima.

Poc després, una patrulla va poder detenir al carrer Prat de la Riba un home de 45 anys i originari d’Algèria com a presumpte autor dels fets.

El detingut va ser traslladat fins a la comissaria, on la víctima va confirmar que es tractava de la persona que havia abusat d’ella hores abans.

Atenció psicològica

La dona va ser traslladada fins a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per rebre atenció psicològica i ser curada de les ferides.

Notícies relacionades

El detingut també va haver de ser traslladat a l’hospital després d’autolesionar-se durant la detenció i estada a les dependències de la policia local.

La investigació continua oberta i ara són els Mossos d’Esquadra els que s’encarreguen d’aclarir els fets fins que el detingut passi en les pròximes hores a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.