Carta al president del Govern

La mare de la menor violada a Igualada demana a Sánchez lleis més dures contra «aquests salvatges»

  • Reclama que «els violadors, delinqüents i assassins» siguin en una llista negra

La mare de la menor violada a Igualada demana a Sánchez lleis més dures contra «aquests salvatges»

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

La mare de la menor violada la nit del 31 d’octubre a l’1 de novembre al sortir d’una discoteca d’Igualada (Barcelona) ha enviat una carta al president del Govern central, Pedro Sánchez, en què demana «que la llei sigui dura amb aquests salvatges» i que s’implantin lleis dures perquè es protegeixin nenes, adolescents i dones.

A la carta, a la qual ha tingut accés Europa Press, ha demanat que «frenin aquestes salvatjades ja» i que les zones d’oci es restringeixin per edats, que no es consumeixin drogues i alcohol –tant fora com dins del recinte–, i que si ho fan, es multin amb 3.000 euros com a mínim.

«Ja veuràs que amb multes de 3.000 euros els adolescents no tornen a consumir alcohol ni drogues i no falsifiquen els seus DNI per entrar a les discoteques», ha explicat la mare de la menor. A la carta també ha demanat que «els violadors, delinqüents i assassins» siguin en una llista negra i que se’ls prohibeixi l’entrada a les zones d’oci, ja que a les zones dels adolescents hi ha d’haver molta protecció i vigilància, en les seves paraules.

Alerta de perill

La mare ha explicat que seria segur que a l’entrada d’aquests locals hi hagi un control d’alcoholèmia, de drogues, de Covid i per comprovar els DNI per veure que no són falsos.

«Penso que hauria de ser obligatori portar una polsera salvavides que en cas de perill alerti la policia, tota mesura és poca, jo només soc una mare, però soc la veu de totes», ha dit.

La investigació avança

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra continuen investigant aquest dijous la presumpta agressió sexual. Fonts policials han explicat que estan comprovant les càmeres de seguretat pròximes a la discoteca i al lloc on va ser trobada la jove, i que estan repassant el recorregut que va poder fer.

També han manifestat que estan buscant testimonis per poder aclarir els fets i trobar els presumptes autors de l’agressió sexual, mentre la investigació segueix oberta i sota secret de les actuacions.