Investigació a Girona

Els Mossos busquen el fill d’una dona assassinada a Ripoll

La dona va morir al ser apunyalada a la seva vivenda

Els Mossos busquen el fill d’una dona assassinada a Ripoll

Mossos

1
Es llegeix en minuts
EFE

Una dona ha sigut assassinada aquest matí en un pis de Ripoll (Girona) amb una arma blanca, han informat els Mossos d’Esquadra. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’ha fet càrrec de la investigació del cas.

Notícies relacionades

Els fets han ocorregut cap a les 9 del matí d’aquest diumenge, quan els Mossos han rebut l’avís per dirigir-se a un pis de l’avinguda Ripollès, on, pel que sembla, hi havia una dona malferida per arma blanca. Els agents han trobat la dona encara amb vida, però els sanitaris que s’han desplaçat a la vivenda no han pogut fer res per salvar-la.

Segons l’Agència Catalana de Notícies, els agents dels Mossos busquen el fill de la dona morta per la seva possible implicació en el crim. Segons fonts pròximes al cas, la policia considera que el jove és el presumpte responsable de l’apunyalament i hauria fugit després d’atacar la seva mare. El sospitós d’haver comès aquest parricidi podria haver estat acompanyat d’una altra persona, que també està en recerca i captura, en el moment dels fets.