Embussos

Així estan les retencions pel pont de Tots Sants

  • Catalunya registra nivell vermell a l’AP-7 i a l’A-2, a l’altura d’Hostalets de Pierola cap a Barcelona

Així estan les retencions pel pont de Tots Sants

AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si divendres totes les sortides de Madrid capital i altres vies de Catalunya i València van registrar retencions a causa de l’inici del pont de Tots Sants i la pluja que va caure amb intensitat en alguns punts, aquest dissabte també es registren embussos, especialment a la Comunitat de Madrid i Catalunya.

El matí ha començat tranquil i entorn de les 10.00 hores les retencions no superaven els tres quilòmetres a gairebé cap punt de la xarxa viària. Si bé dues hores després el trànsit ha guanyat intensitat i a Catalunya s’han registrat cues de més d’11 quilòmetres a l’AP-7, entre el quilòmetre 182 i 171, amb un nivell vermell, sentit sud, cap a Tarragona, segons la web de la Direcció General de Trànsit (DGT). I en nivell groc, la mateixa AP-7, entre els punts quilomètrics 133 i 141.

Així mateix, la carretera A-2 a l’altura d’Hostalets de Pierola (Barcelona), entorn de les dotze i mitja del matí registrava nivell vermell des del km 572 al km 570 sentit est, cap a Barcelona.

Notícies relacionades

D’altra banda, a la Comunitat de Madrid a mig matí s’han produït més de vuit quilòmetres d’embús a l’A-1, entre els quilòmetres 52 i 44 sentit sortida. I a l’A-5 a l’altura de Maqueda (Toledo), des del km 74 al km 66, en sentit creixent del quilometratge.

A més, a Múrcia, a l’autovia A-7 a l’altura d’Alhama de Murcia hi ha hagut embussos des del km 598 al km 594 sentit creixent, en direcció a Almeria.