25 dotacions de Bombers

Un incendi arrasa una fàbrica d’espelmes a Sentmenat (Barcelona)

El foc ha cremat totalment la nau principal i ha fet cedir la coberta i una de les façanes laterals

Un incendi arrasa una fàbrica d’espelmes a Sentmenat (Barcelona)

BOMBERS

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat aquest dilluns un incendi en una indústria de fabricació d’espelmes a Sentmenat (Vallès Occidental, Barcelona). El foc s’ha originat al número 9 del carrer de Can Clapers i no ha causat ferits.

El servei d’emergència va rebre l’avís a les 0.30 hores i es va desplaçar fins al lloc dels fets amb 25 dotacions (17 vehicles d’aigua, un vehicle escala i set vehicles lleugers i de comandament amb el Grup de Recolzament Logístic GRAS sanitaritzat).

Controlat en una hora

L’incendi es va desenvolupar al pati exterior i també a l’interior de la nau principal, que s’ha cremat totalment. També han cedit una façana lateral i la coberta del recinte. Les flames han afectat diverses cisternes de parafina i un dipòsit de gasoil.

Notícies relacionades

Cap a la 1.30 hores, els efectius dels Bombers van donar per controlat el foc que afectava la part exterior i, així, van poder concentrar tots els recursos en l’extinció del de la nau principal i en tasques defensives per evitar la propagació a les naus adjacents.

Pas tallat a la zona

També hi han treballat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que han tallat el pas a la zona i estan fent control d’accessos, i diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.

Temes:

Bombers Incendis