Ja ha sigut arrestat

Un conductor begut i sense carnet atropella un ciclista a Lleida i fuig

La víctima, de 28 anys, es troba en estat greu

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut aquesta matinada un home de 35 anys, nacionalitat romanesa i veí de Lleida, com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència greu, conduir sota els efectes de l’alcohol, omissió del deure de socors i abandonament del lloc de l’accident, per atropellar ebri un ciclista i fugir del lloc dels fets.

Segons ha informat la policia catalana, els fets van tenir lloc ahir cap a les 19.30 hores en el punt quilomètric 4,6 de la carretera C-C-230a, al seu pas per Albatàrrec.

Després de la seva fugida, i gràcies al treball del Grup d’Investigació de Dades (GRD) de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial de Ponent, es va aconseguir una relació de vehicles que coincidien amb les dades recopilades i es va iniciar una recerca en diversos domicilis per intentar localitzar l’autor de l’atropellament.

Minuts més tard, una patrulla de Seguretat Ciutadana dels Mossos va localitzar un vehicle que coincidia amb el que buscaven sota d’unes branques a la partida Canals de Lleida i amb un evident cop lateral.

Molt greu

Davant la sospita, els agents es van presentar al domicili del propietari i el van detenir com a presumpte conductor del turisme en el moment de l’accident.

Seguidament, li van fer la prova d’alcoholèmia, que va donar una taxa positiva de 0,43 mg/l d’aire exhalat, i van comprovar que també tenia el carnet de conduir suspès, pendent de fer un curs de recuperació de punts.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el ciclista, un jove de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí de Solsona (Lleida), va haver de ser traslladat en estat «molt greu» fins a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

El detingut passarà pròximament a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.