Cas de violència vicària

Trobat el cadàver del pare que va matar el seu fill en un hotel de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han localitzat en una zona boscosa a prop de l’aeroport del Prat el cadàver de Martín Ezequiel, l’home que va matar el seu fill en un hotel de Barcelona. Martín Ezequiel Álvarez Giaccio estava en parador desconegut des de la nit del dimarts 24 d’agost, quan suposadament va matar el petit per venjar-se de la seva mare. La policia espera el resultat de les proves dactiloscòpiques per confirmar la identitat del cos, ja que l’home no portava documentació.

Notícies relacionades

L’última vegada que se’l va veure va ser precisament als voltants de l’aeroport. L’home no portava a sobre el seu passaport, perquè va ser trobat en un dels domicilis registrats, tot i que en un primer moment es va creure que Álvarez Giaccio havia mirat de fugir de Barcelona amb avió, ja que es va desplaçar amb taxi fins a l’aeroport del Prat. Va arribar a l’aeròdrom i les càmeres de seguretat el van captar poc després, segons sempre les mateixes fonts, i es va allunyar de les instal·lacions caminant. No va anar gaire lluny, ja que el seu cos s’ha localitzat en una zona molt pròxima a la terminal, on pel que sembla es va suïcidar.

El descobriment del passaport va fer pensar els investigadors que el presumpte assassí del seu fill no hauria planificat la fugida, cosa que també explicaria la precipitació amb què va abandonar l’habitació de l’hotel Concordia, saltant un mur en comptes de sortir per la porta. El que sí que havia triat premeditadament va ser el lloc on va cometre el crim: l’hotel on s’havia celebrat el casament amb la mare del nen, amb qui estava en tràmits de separació des de feia poc. «A l’hotel trobaràs el que et mereixes», li va escriure en un missatge a la mare del petit, que només tenia dos anys.