Violència adolescent

Dos menors ingressen a l’uci després de ser apunyalats a Castelló

  • La Policia Nacional busca els agressors i descarta que el mòbil sigui un delicte d’odi

Dos menors ingressen a l’uci després de ser apunyalats a Castelló

DAVID GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

Dos joves van resultar ferits aquest dissabte a la nit després de ser apunyalats a la zona pròxima al pavelló Ciutat de Castelló. Tots dos es troben ingressats a la Unitat de Cures Intensives (uci) de l’Hospital General de Castelló en estat greu després de ser operats d’urgència.

Malgrat que en primera instància s’apuntava al delicte d’odi com a primera hipòtesi d’aquest succés, en aquests moments s’ha rebutjat aquesta opció i s’estudien altres alternatives a la brutal agressió ocorreguda a la capital de la Plana la passada nit. També s’estudiava que els agredits fossin d’origen llatí, extrem que s’ha desmentit des de fonts oficials. El que sí que s’ha pogut confirmar és que tots dos agredits són menors d’edat. Des del centre sanitari no poden confirmar l’estat en què es troben els dos ferits per arma blanca al no tenir encara 18 anys d’edat.

Notícies relacionades

La Policia Local va ser la primera a acudir al lloc, tot i que no va poder trobar el parador dels agressors. La Policia Nacional és la que ha agafat ara les regnes de la investigació com és habitual en aquest tipus de casos, i no ha pogut trobar encara el parador dels agressors. El testimoni dels acompanyants de les víctimes serà fonamental per estrènyer el setge sobre els acusats.

Cal recordar que no és l’únic fet d’aquestes característiques que s’ha produït a Castelló durant les últimes setmanes, doncs fa escassament un mes un grup de joves va patir una brutal agressió al parc Geòleg Royo del Peri 18. En aquella ocasió, les víctimes es trobaven en una zona enjardinada quan, segons el seu relat, va aparèixer un jove d’origen romanès que va començar a insultar-los. Llavors, una noia es va aixecar i va mirar de dissuadir l’agressor, apartant-lo del parc. En un moment donat, l’atacant va començar a pegar la dona, per la qual cosa els seus dos amics es van acostar per ajudar-la, apareixent llavors altres amics del jove romanès, que es van afegir a la baralla i van començar a colpejar els dos amics de la jove. Després de la denúncia, s’ha identificat els principals agressors fugits.