Violència per l’orientació sexual

Abascal nega l’existència del col·lectiu LGTBI: «Hi ha espanyols i no preguntem per assumptes privats»

1
Es llegeix en minuts

El president de Vox, Santiago Abascal, ha explicat aquest divendres que el seu partit no entén que hi hagi un col·lectiu LGTBI, sinó que «hi ha espanyols» de diferents idees i tendències sexuals, a qui no pregunten «per assumptes privats» i «encara menys amb qui se’n van al llit». Abascal ha fet aquesta reflexió durant una entrevista a Telecinco, després de la polèmica per la denúncia falsa d’un jove que assegurava haver sigut víctima d’una agressió homòfoba al barri de Malasaña de Madrid.

El líder de Vox ha defensat que el seu partit no és racista, masclista ni homòfob, sinó que es dedica a defensar tots els espanyols. «No entenem que hi hagi un col·lectiu LGTBI, entenem que hi ha espanyols d’unes idees o unes altres, d’una tendència sexual o una altra; als espanyols no els preguntem sobre assumptes privats, i encara menys amb qui se’n van al llit», ha remarcat.

Per això, ha defensat la postura de Vox en contra que la bandera LGTBI onegi en institucions públiques. Segons el seu parer, la bandera d’Espanya ja «acull i representa tots els espanyols independentment de la seva ideologia, origen o orientació sexual».

Notícies relacionades

«Ens neguem que es parli d’un col·lectiu, perquè això interessa a un ‘lobby’ determinat que es vol arrogar la representació de tots els homosexuals», ha insistit sobre un debat que creu «viciat» i que avisa que «no va enlloc», perquè «la major part dels espanyols s’estan adonant de les trampes».

De fet, ha tornat a negar que el seu partit inciti cap tipus d’odi i ha respost que precisament «l’odi polític va dirigit fonamentalment contra Vox». «Es diuen moltes coses falses, com que Vox està al darrere de la propagació de l’odi contra els homosexuals, quan a Vox hi ha moltíssimes persones homosexuals», ha assegurat.