Menors

Tercera acusació contra el pare de Yéremi per suposats abusos sexuals

La filla gran de la seva exparella i germana de la segona denunciant assegura que li va tocar el cul

Tercera acusació contra el pare de Yéremi per suposats abusos sexuals

LP/DLP

1
Es llegeix en minuts

Juan Francisco Vargas, pare de Yéremi Vargas, desaparegut fa 14 anys a Vecindario, té una nova acusació sobre abusos sexuals a menors, la tercera en dues setmanes.

La primera denúncia, presentada per la seva filla de 13 anys, va conduir a la seva detenció dimarts 31 d’agost. Dos dies després, el dijous 2 de setembre, Juan Francisco Vargas va ser detingut de nou, acusat d’abusos sexuals per la filla de la seva exparella, també de 13 anys. Ara és la seva germana, ja major d’edat, qui ha explicat que ella també ha sigut víctima d’abús sexual per part del pare de Yéremi.

Notícies relacionades

Aquest cas, segons s’ha detallat aquest dilluns en el ‘Programa de Ana Rosa’, a Telecinco, va sorgir al prendre declaració a la germana de la segona denunciant. La noia va referir a la policia en la seva declaració fets similars als relatats per la seva germana petita i per la filla de Juan Francisco Vargas. L’agent que li va prendre declaració li va fer saber que aquests fets eren constitutius de delicte i que podia també presentar una denúncia.

Segons les dades aportats per la periodista Cruz Morcillo en el programa matinal, la filla gran de l’exparella va denunciar que Juan Francisco Vargas «una vegada li va tocar el cul».