Una cita amb la ràdio

Júlia Otero torna a Onda Cero de manera provisional

  • La periodista, en tractament per un càncer de còlon, anuncia la seva tornada per «fer riure, plorar, emocionar i informar» els oients

Júlia Otero torna a Onda Cero de manera provisional
1
Es llegeix en minuts

Júlia Otero ha anunciat en xarxes socials que torna de manera provisional a Onda Cero. Ho ha fet amb un emocionant missatge: «S’ha acabat el llarg i dur tractament però falta ‘el talla i enganxa’. Ben aviat arribarà la cirurgia. Quan tot s’hagi acabat seré la primera a dir-ho. En trànsit encara... però dempeus». La veterana periodista porta des del febrer apartada de les ones per tractar-se un càncer de còlon, detectat en unes proves rutinàries. 

Fent gala d’un meravellós sentit de l’humor, la gallega va assegurar: «Tot i que no n’hi hagi per tant... aquest dilluns passo llista a ‘Julia en la Onda’. Qui no hi sigui, es queda sense berenar. Riure, plorar, pensar, emocionar i divertir. Amb aquests verbs com a objectiu –i afegeixo, informar– comencem la quinzena temporada».

Notícies relacionades

A finals de juny, els oients de Julia en la Onda, programa vespertí que dirigeix des del 2007, ja es van emportar una enorme alegria al sentir la seva veu davant els micròfons durant les quatre hores que dura el programa. «Entre químio i químio faré un volt per la ràdio», va comentar el dia que va anunciar la seva retirada provisional fins que acabés el tractament mèdic. 

En aquesta ocasió va donar les gràcies a tots els que l’han recolzat en aquesta etapa tan complicada de la seva vida i va assegurar que la malaltia l’ha ensenyat a no tenir por de mostrar els seus sentiments. «M’importa un rave mostrar vulnerabilitat», va sentenciar la periodista.

Temes:

Julia Otero