Costa Blava

Milers de persones evacuades per un gran incendi al sud de França

Les evacuacions van passar als voltants de Cavalaire i de Saint-Tropez

Milers de persones evacuades per un gran incendi al sud de França

Météo Cote d'Azur

1
Es llegeix en minuts

Milers de persones, inclosos turistes que acampaven, van ser evacuats preventivament a la Costa Blava de França (sud), per un incendi forestal que arrasa des de dilluns, van informar els bombers a l’AFP.

«Milers de persones van ser evacuades de manera preventiva però no hi ha cap víctima. Uns 750 bombers lluiten contra el foc que encara és molt virulent», va afegir la portaveu dels bombers.

Les evacuacions van passar als voltants de Cavalaire i de Saint-Tropez, en especial a prop de les localitats de Grimaud i de La Mole, va precisar la portaveu.

La prefectura del departament del Var, on es troben les localitats, va confirmar l’evacuació de diversos càmpings de vacances.

L’incendi que es va declarar dilluns a l’altura de Sigues a l’autopista A-57, a uns 100 quilòmetres al nord-est de Toló, havia recorregut 3.500 hectàrees de bosc», dimarts al matí, segons els bombers.

Notícies relacionades

«Es tracta de la superfície recorreguda, però és massa aviat per estimar la superfície cremada», han precisat els bombers que continuaven combatent el foc des de l’aire amb avions i helicòpters i per terra.

Nombrosos països mediterranis, entre els quals Grècia, Itàlia, Espanya, Algèria i el Marroc, van registrar greus incendis en els últims dies

Temes:

Incendis França