Es cobrava entrada

Desallotjada una festa il·legal a Palafrugell amb un centenar de persones

Estaven en una zona rocosa de difícil accés i van organitzar un concurs de salts d’aigua

Desallotjada una festa il·legal a Palafrugell amb un centenar de persones

AJUNTAMENT DE PALAFRUGELL

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha desallotjat una festa il·legal que s’estava celebrant en unes roques a la vora del mar al nucli de Tamariu. A la festa, els agents van comprovar que els assistents pagaven entrada per poder assistir a l’esdeveniment, que es feia en una zona de difícil accés.

A més, les persones que estaven concentrades van organitzar un concurs de salts a l’aigua, amb el perill que comporta, ja que es tracta d’una zona rocosa, en un espai on aquesta activitat no està regulada. A més de la festa il·legal, l’Ajuntament de Palafrugell ha aixecat prop de 200 denúncies a ciutadans que s’han saltat el confinament sense motiu o que han tingut actituds incíviques.

Més conductes incíviques

La gran majoria de sancions es van produir la nit del cap de setmana anterior i, majoritàriament, per haver-se saltat el confinament. Cal recordar que Palafrugell és un dels municipis que la Generalitat va incloure entre els quals s’aplica el toc de queda entre la una i les sis de la matinada.

Notícies relacionades

Un altre dels problemes que ha detectat la Policia Local de Palafrugell aquests dies ha sigut l’increment de conductes incíviques. En aquest sentit, s’han aixecat un total de 95 denúncies, 64 de les quals es van fer diumenge passat a la matinada.

Aforament reduït

Des de l’ajuntament recorden que els interiors de locals tenen un aforament reduït al 50% i amb taules d’un màxim de sis persones. Quant a l’ús de la mascareta, cal utilitzar-la sempre que no es pugui mantenir una distància mínima d’un metre i mig amb persones no convivents, i és obligatòria en tots els espais interiors.