A LA COSTA BRAVA

La policia local desmantella una festa il·legal en una cala de Lloret

zentauroepp1699260 cala banys190708103556

zentauroepp1699260 cala banys190708103556 / EDWIN WINKELS

1
Es llegeix en minuts
ACN

Agents de la Policia Local de Lloret de Mar (la Selva) han desmantellat aquest diumenge de matinada una festa il·legal a la cala Sa Boadella. Els organitzadors de l’esdeveniment són veïns de Barcelona que van portar fins i tot un generador i diversos aparells de so. Ara el consistori investiga si s’han produït esdeveniments similars en altres punts de la Costa Brava.

Notícies relacionades

L’alerta la van donar els taxistes que van portar els assistents de la festa fins a la cala, a més dels veïns que es van queixar pel xivarri de la música. A les cinc de la matinada la Policia Local va irrompre a la cala. Hi van localitzar fins a 150 persones, a més de l’equip de so, cartells, llums i un generador.

Els arrestos s’han produït a peu de platja. Els agents van denunciar almenys quatre organitzadors, que ara s’enfronten a multes de fins a 100.000 euros per haver infringit la llei d’Espectacles a Catalunya. El regidor de seguretat de Lloret, Jordi Sais, ha anunciat que la investigació continuarà oberta. En primer lloc per saber si hi ha més implicats en aquests fets, i en segon lloc per descobrir si hi ha hagut festes similars en altres punts de la Costa Brava.

Temes:

Lloret de Mar