Discurs negacionista

Miguel Bosé i Josep Pàmies uneixen les seves veus contra la vacuna a Lleida

  • El cantant intervé en un acte públic a Balaguer amb el pagès que assegura que el coronavirus es pot curar amb la ingesta de lleixiu i altres productes tòxics

Miguel Bosé i Josep Pàmies uneixen les seves veus contra la vacuna a Lleida
2
Es llegeix en minuts

El cantant Miguel Bosé ha tornat a protagonitzar un discurs contra les vacunes, aquesta vegada, juntament amb el pagès i activista Josep Pàmies. L’acte, convocat per la Dolça Revolució de Pàmies, molt similar al que es va celebrar fa una mica més d’un any, va tenir lloc dissabte passat a la ciutat lleidatana de Balaguer. A l’acte només hi podien acudir els socis de l’organització; no s’hi admetien els «mitjans de desinformació», però es va poder seguir en directe pels canals oficials de Dolça Revolució.

D’una banda, Bosé, un dels protagonistes de la pandèmia per la seva negació al virus, ha aprofitat l’acte negacionista per realitzar algunes declaracions en relació amb la pandèmia i per animar el seu públic a «seguir en aquesta lluita, una lluita entre la llum i la foscor, entre el bé i el mal. Ho estem fent meravellosament». El músic afegeix que «el 80% dels sanitaris voldrien parlar, però no ho fan perquè no s’hi atreveixen» o tenen «por» que els treguin la llicència, assegura. Però arribarà un moment en què hauran de «defensar-se».

L’artista també llança un missatge a aquells qui creuen en la vacuna: «Ens faran la vida impossible una mica més. Hi ha dues humanitats: una amb polítics superbs i cobdiciosos que viuen en el 3D i nosaltres», recalcant que «la veritat es diu una vegada; la mentida es repeteix». Així mateix, en el seu discurs antivacuna ha afegit que «els nens no han de ser vacunats, ja que als petits no se’ls ha de tocar», qualificant el moment com «una situació terrible que cal solucionar».

Notícies relacionades

Al seu costat hi havia Pàmies, un home denunciat pel Govern per assegurar que el coronavirus es pot curar amb la ingesta de productes tòxics. El defensor de la pseudoteràpia ha assegurat al seu discurs que «cal seguir en la lluita».

Un comportament una mica peculiar

El comportament del cantant durant l’acte ha sigut comentat en programes televisius i a les xarxes socials, en què s’ha convertit en ‘trendig topic’. Els tuitaires destaquen que se’l veia desorientat i que hi ha moments en què «comença a parlar sol assenyalant al cel», «es mostra intranquil, nerviós» i arriba a perdre l’«equilibri a l’aixecar-se a beure aigua».