Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: Bosé es vacuna amb dosis que s’esnifen

La crítica de Monegal: Bosé es vacuna amb dosis que s’esnifen
1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Aquest formidable còmic i clonador de famosos que es diu Raúl Pérez està estrenant aquests dies a Movistar+ una sèrie de programes titulats ‘Expediente Pérez’. Són filigranes d’humor parodiant criatures populars o ‘celebrities’. Els capítols van per temes. El primer va ser amb els ‘youtubers’. A mi em va interessar poquet. Però amb el segon, titulat ‘Vacunas’, he disfrutat molt.

Notícies relacionades

Resulta que Pérez, transmutat a Iñaki Gabilondo, ha viatjat al futur. Concretament a l’any 2027. I ha descobert meravelles. Per exemple que TVE guanya per fi el Festival d’Eurovisió gràcies a Leonardo Dantés, aquell pintoresc cantautor que a ‘Crónicas marcianas’ va arribar a la popularitat més surrealista. Però el més rellevant que ha trobat en aquest viatge al futur ha sigut que Miguel Bosé resulta que per fi ha acceptat que li posin la vacuna. ¡Ahh! ¿I a què es deu aquest canvi, aquesta mutació, aquesta meravella? El mateix Bosé / Pérez ho explicava amb molta alegria: «M’he vacunat perquè m’han proporcionat dosis que s’esnifen. ¡Me n’he posat dos grams i això que era monodosi!». I aquell que va passar a la història el 2021 per la seva actitud negacionista de la Covid, ara resulta que les vacunes el subjuguen. ¡Ahh! Es constata una vegada més que, en la vida, tot és relatiu.

EL VENTRÍLOC, TAMBÉ ASSENYALAT COM ASSETJADOR SEXUAL .– Els vaig explicar aquest dimarts que totes les cadenes s’han fet ressò de la detenció de José Luis Moreno per presumpta activitat delictiva de blanqueig de capitals provinents d’estafes i del narcotràfic. Avui constato que l’imperi Mediaset és el grup televisiu que més s’està abocant en aquest assumpte. En particular Risto Mejide, que va dedicar pràcticament tot el seu nou programa ‘Todo es verdad’ (Cuatro) a presentar proves i testimonis de les obscures maniobres monetàries del productor televisiu. No acaba aquí l’assumpte. Avui mateix en el seu programa diari ‘Todo es mentira’ han començat a aparèixer víctimes, personal del món de la producció audiovisual, relatant l’assetjament sexual que Moreno practica sobre actors, models i ballarins. Si no accedeixen als seus desitjos, són acomiadats dels xous televisius que produeix. Sembla que estem davant un escenari similar al del productor de cine i depredador sexual Harvey Weinstein, però en el cas de Moreno en la variant LGTBI.