Megabrot

Desperfectes després del pas dels estudiants a l’Hotel Bellver de Mallorca: parets, mobles i miralls trencats

  • Les destrosses provocades pel pas dels estudiants de la península confinats han obligat l’Hotel Bellver a pintar balcons i habitacions, reemplaçar mobiliari i emprendre reparacions per un valor de 1.820 euros

Desperfectes després del pas dels estudiants a l’Hotel Bellver de Mallorca: parets, mobles i miralls trencats

DM

2
Es llegeix en minuts

Complerta la quarantena aquells que van donar positiu, els únics que la jutge va permetre retenir, ja no queden estudiants de la península a l’Hotel Bellver de Palma, convertit en hotel Covid pel Govern autonòmic. No obstant, durant dies ha quedat el rastre del seu pas després de més de quatre dies a l’establiment: marcs de portes rebentats, menjar a les parets, i tauletes, miralls i mampares de dutxa trencats. Aquesta és l’empremta dels mateixos joves els pares dels quals defensaven el seu comportament exemplar i que es queixaven que per menjar no els oferissin una oferta culinària superior a les mandonguilles i llenties que els van servir. Uns desperfectes amb un cost que ascendeix fins als 1.820 euros, segons avança ‘Diario de Mallorca’, de Prensa Ibérica.

Com si en lloc de joves estudiants s’hagués tractat d’un mal temporal o d’un assalt violent, la consellera de Presidència, Mercedes Garrido, va aprofitar ahir la seva compareixença al Parlament per fer el balanç de danys materials al Bellver.

Arran del pas d’aquests adolescents, l’Hotel Bellver ha hagut de pintar íntegrament 22 balcons i dues habitacions per restes de menjar i marques de sabates a les parets. S’han hagut de reemplaçar, a més, una tauleta, un mirall d’augment del bany i una mampara de dutxa trencada. També s’han hagut d’arreglar esquerdes i ruptures als marcs de les portes en tres habitacions.

Més de set hores de treballs

En total, uns desperfectes que han suposat una reparació de més de set hores de feina de paletes i pintors, i cal sumar-hi el material o el mobiliari a reemplaçar, que ha pujat fins als 1.820 euros, segons el resum entregat al Govern per part de la propietat de l’establiment, la cadena Meliá Hotels.

Notícies relacionades

L’informe presentat ve acompanyat de les imatges que acompanyen aquestes línies, on es pot veure l’estat de les parets, tacades o esquerdades, així com la tauleta totalment trencada i l’estat en el qual els treballadors es van trobar els balcons des dels quals els joves confinats protestaven pel seu «segrest» de dia i des dels quals feien pujar amb llençols enrotllats alcohol d’establiments pròxims a la nit.

Es pot recordar que durant la seva estada, la Policia Local va haver de personar-se davant les trucades d’hostes d’hotels pròxims denunciant el soroll i la música a les habitacions i que es van poder veure alguns joves saltar a plena llum del dia d’una habitació a l’altra a través dels balcons. «Estaven confinats i continuaven exposant-se a situacions de risc», lamentava ahir la consellera de Presidència del Govern, Mercedes Garrido.

Temes:

Coronavirus