Apunyalat un menor d’edat en una baralla multitudinària a Palamós

Apunyalat un menor d’edat en una baralla multitudinària a Palamós
1
Es llegeix en minuts

Una baralla multitudinària a Palamós va acabar la passada matinada amb un jove de 16 anys apunyalat. El jove va resultar ferit amb una arma blanca i la policia sospita que el van agredir perquè li volien robar en el moment dels fets.

Palamós es troba aquesta setmana de Festa Major i això fa multiplicar l’activitat nocturna i, per tant, la presència de gent. Durant la nit de dijous a divendres es van produir diversos enfrontaments però un va pujar de to i va ser multitudinari.

Ganivets i pals

Una vintena de persones van protagonitzar una baralla a la zona de la platja Gran, on hi ha les fires. La Policia Local va rebre l’avís de diverses trucades de veïns i va demanar recolzament als Mossos. Al lloc els cossos policials es van trobar un grup de nois que s’enfrontaven, alguns d’ells amb ganivets i pals. Alguns d’ells al veure la presència policial van fugir. Finalment, es va dissoldre l’enfrontament i la policia va poder identificar un dels implicats, a qui es va localitzar una navalla.

El jove apunyalat

Notícies relacionades

Quant al jove apunyalat, de 16 anys, presentava una ganivetada superficial a la zona del pit i segons els Mossos seria víctima d’un intent de robatori violent en el mateix moment dels enfrontaments. El SEM el va atendre i portar fins a l’hospital comarcal de la mateixa població però, finalment, el van derivar a l’hospital Trueta de Girona. Ahir el matí va rebre l’alta.

A part del ferit per arma blanca, un altre jove també va patir contusions durant la baralla però es va negar a rebre assistència mèdica. De moment no s’han produït detencions. La policia sospita que els instigadors de la baralla són un grup de nois procedents de l’àrea urbana de Girona i que es desplacen ja fa un parell d’anys a la població per aquestes dates i es dediquen a cometre fets delictius o provocar enfrontaments.

Temes:

Palamós