Pallisses gravades i difoses a les xarxes socials

Una menor n’agredeix quatre més pel repte de ‘La caça del pijo’

  • La Policia Nacional identifica una adolescent de 14 anys per cometre presumptament quatre brutals atacs al barri de Chamartín de Madrid

Una menor n’agredeix quatre més pel repte de ‘La caça del pijo’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha identificat una adolescent de 14 anys per cometre presumptament quatre brutals agressions a altres joves a Madrid per complir un repte viral a les xarxes socials conegut com ‘La caça del pijo’.

El mes de març passat aquesta jove va agredir-ne quatre més, totes d’edats similars, a les quals sempre s’aproximava utilitzant la frase: «¿Tu em coneixes?», per després clavar-los cops en diferents parts del cos.

El repte consistia a acumular el major nombre possible d’agressions, segons van poder constatar els investigadors.

Publicades a Instagram o TikTok

Les pallisses eren gravades i difoses posteriorment a les xarxes socials com Instagram o TikTok, cosa que ha generat gran alarma social entre els estudiants i pares de diverses escoles ubicades al districte madrileny de Chamartín, on es produïen les agressions.

En un dels vídeos es podia observar una jove arraconant-ne una altra i agredint-la de forma violenta, i després la menor mirava un dels amics vantant-se del que havia fet.

Palisses a Chamartín

Els investigadors van constatar que la presumpta autora es desplaçava fins a Chamartín per agredir tot aquell considerat «pijo», normalment dones.

Notícies relacionades

S’ha procedit a identificar la jove, si bé fins al moment la Policia Nacional no ha rebut denúncies per aquestes agressions.

Els fets i la identitat de la presumpta autora menor d’edat han sigut posats en coneixement de la Fiscalia de Menors.