De 09.00 a 15.00 hores

La Sagrada Família tornarà a obrir les portes a visitants el 29 de maig

De moment només estarà operativa els matins dels caps de setmana (dissabtes i diumenges)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La basílica de la Sagrada Família de Barcelona obrirà les portes de nou per als visitants a partir del dissabte 29 de maig i posarà a la venda les entrades individuals a partir de divendres que ve a través de la web.

De moment, el temple dissenyat per Gaudí, tancat al turisme per la pandèmia, obrirà per a tots els visitants només els matins dels caps de setmana (dissabtes i diumenges) en horari de 09.00 a 15.00 hores.

La junta constructora del temple ha informat que aposta per la reobertura, però sempre subjecta a possibles canvis segons l’evolució de l’actual situació sanitària, els canvis en les mesures de la Generalitat i garantint la viabilitat de les visites.

Entrades per a barcelonins

El juliol de l’any passat, la fundació de la Sagrada Família va voler rendir un homenatge a la ciutadania de Barcelona amb les entrades Hora Barcelona, perquè els barcelonins poguessin entrar a visitar el monument religiós.

Notícies relacionades

Una part dels barcelonins, no obstant, no van tenir temps de fer-ho a causa del tancament de l’octubre de l’any passat, per això les visites posposades d’Hora Barcelona estan previstes per a aquesta tardor.

Els responsables del temple han informat que contactaran mitjançant correu electrònic amb les persones que no van poder disfrutar de la visita.