Crisi migratòria

Diverses desenes de migrants subsaharians salten la tanca de Melilla

  • Aquestes entrades irregulars s’han produït des de les 4.30 hores d’aquesta matinada per la zona del Dic Sud

  • Han recorregut el passeig Marítim celebrant l’entrada a la ciutat amb mostres d’alegria i crits d’eufòria

1
Es llegeix en minuts

Diverses desenes de migrants subsaharians han saltat la tanca fronterera entre Espanya i el Marroc a Melilla i han aconseguit accedir a la ciutat aquesta matinada en diferents grups.

Aquestes entrades irregulars s’han produït des de les 4.30 hores d’aquesta matinada per la zona del Dic Sud, on la Policia Local va tallar el trànsit ahir a la nit «per facilitar el control» de les forces i cossos de seguretat de l’Estat després de l’entrada massiva d’immigrants que es va produir ahir a Ceuta.

Segons han informat a EFE fonts policials, els immigrants han entrat a Melilla en diversos grups, el primer, més nombrós, i una vegada a la ciutat s’han dirigit a la carrera cap al Centre d’Estada Temporal d’Immigrants (CETI), escortats per patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local.

Notícies relacionades

Els subsaharians han recorregut el passeig Marítim celebrant l’entrada a la ciutat amb mostres d’alegria i crits d’eufòria.

El president de Melilla, Eduardo de Castro, ja va expressar ahir la preocupació del seu Govern per l’entrada massiva que s’estava produint a Ceuta, i el seu antecessor i líder regional del PP, Juan José Imbroda, va advertir que «després vindrà Melilla».