Carta a les xarxes

La mare de les nenes de Tenerife: «No pararé fins a trobar-les»

La mare de les nenes de Tenerife: «No pararé fins a trobar-les»
2
Es llegeix en minuts

Beatriz Z., la mare de les nenes desaparegudes el 27 d’abril passat a Tenerife, i que avui compleix 35 anys, ha demanat com a regal la difusió de les fotos i els vídeos de les menors i ha assenyalat que no pararà fins a trobar-les «perquè la meva vida no tindria sentit».

«No es poden imaginar el que sento cada dia que passa, la incertesa de no saber com estan, la incertesa de saber si estan bé, la ràbia de què elles hagin de patir aquesta bogeria quan són dos angelets», assenyala Beatriz en una carta que ha penjat a les xarxes socials. 

En l’escrit Beatriz assenyala que tots els sentiments barrejats «cada dia ho fan més difícil». 

L’Anna i l’Olivia, d’1 i 6 anys, van desaparèixer el 27 d’abril passat amb el seu pare Tomás G., que no les va tornar a la seva mare a les nou del vespre com estava acordat entre ells.

Des del 28 d’abril es busca les nenes i el seu pare sense que per ara s’hagi trobat el seu parador mentre que els investigadors mantenen totes les hipòtesis obertes.

«Però hi són vostès. El món. No permetem que aquestes coses puguin passar», afegeix la mare de les nenes, que reconeix que va amb por sobre què dir i què escriure per les repercussions que pugui tenir respecte al pare.

Incertesa

«Però, ¿què faig?», es pregunta mentre assenyala que totes aquestes incerteses són molt dures. «Per això els demano a tots vostès de cor que m’ajudin a trobar-las. Jo mai pararé perquè la meva vida no tindria sentit», afegeix. 

Beatriz indica que una malaltia terminal o un accident ha de ser terrible i fins i tot insuperable en molts casos, però «una desaparició, amb la incertesa de saber com estan, de saber què pensen, en cas de saber què em volen trucar, de robar aquest dret de protecció d’una mare. Si pot estar a les nostres mans que tingui un final feliç».

Notícies relacionades

Beatriz Z. agraeix la implicació i l’afecte que està rebent «però no parem fins a trobar-les», demana i precisa que «demostrarem que aquest món pot ser món més segur on no es permeten aquestes injustícies».

La mare de les nenes desaparegudes conclou la carta amb un missatge dirigit a les seves filles: «Olivia i Anna. Les adoro les meves nenes precioses i estaré forta per vostès perquè em necessiten forta».