Transport de gasoil

Bolca un camió amb mercaderies perilloses a Altafulla

1
Es llegeix en minuts

Un camió carregat amb 10.000 litres de gasoil i 10.000 de gasolina en tres dipòsits de la seva cisterna ha bolcat en una rotonda a Altafulla (Tarragona) i, segons informa Protecció Civil, s’ha activat el pla d’emergències Transcat.

L’accident ha succeït a la via ITR-23/20-RE, punt quilomètric 2,1, a la sortida d’una rotonda en direcció a Torredembarra (Tarragona) sobre les tres i deu minuts d’aquesta tarda. Com a conseqüència de la bolcada, s’ha esquerdat la zona inferior de la cisterna i ha abocat part de la càrrega, que ha absorbit la sorra del terreny on ha anat a parar el camió.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat cinc dotacions i està treballant al lloc amb l’empresa propietària del vehicle. Els efectius han establert un perímetre de seguretat al voltant del camió, han parat la fuga de combustible i han supervisat l’operació de transvasament del producte que hi quedava.

Notícies relacionades

Una vegada les grues hagin retirat el vehicle, procediran a completar la neteja de la calçada.

El CECAT de Protecció Civil ha alertat l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Agència Catalana de Residus pertinents per portar a terme una valoració dels possibles danys al medi.