Denúncia a Alacant

«Tinc 86 anys i no m’han trucat per vacunar-me perquè diuen que no tinc mòbil»

La família d’una veïna d’Alacant critica que encara no ha rebut la primera dosi de la vacuna

«Tinc 86 anys i no m’han trucat per vacunar-me perquè diuen que no tinc mòbil»
1
Es llegeix en minuts

86 anys i se suposa que ja hauria d’haver rebut fa setmanes la primera dosi de la vacuna davant la Covid. No obstant M. M., que prefereix no donar el seu nom complet, encara no ha sigut citada per Sanitat. «Al meu fill li han dit que no em truquen perquè només tinc telèfon fix», lamenta aquesta àvia que viu al centre d’Alacant.

El seu fill, que també prefereix no donar el seu nom, ha mogut cel i terra per veure què passa amb la seva mare. «Ella va treballar com a mestra tota la vida i pertany a Muface. He anat diverses vegades a les seves oficines i tot el que em diuen és que han passat els llistats a Sanitat perquè avisi els pacients i que a la meva mare no li diuen res perquè no té mòbil, un argument que em sembla absurd».

Notícies relacionades

Tot i així, afegeix que després d’aquesta contestació, «dijous passat vaig canviar les dades de contacte i vaig posar el meu telèfon mòbil i no he rebut cap trucada». El que més l’indigna és «que la Conselleria de Sanitat digui que ja ha vacunat el cent per cent dels més grans de 80 anys amb la primera dosi de la vacuna quan això no és així».

Per la seva part, M. M. espera pacientment la dosi. «Quan em truquin hi aniré. Mentrestant procuro anar sempre protegida per no contagiar-me». Aquest diari va mirar de conèixer ahir les causes per les quals aquesta dona no ha sigut encara vacunada, sense obtenir resposta per part de Sanitat.