Gairebé 70 anys en la indústria

Mor Jordi Riera Baró, la segona generació del fabricant de motos Rieju

  • Sota el seu mandat, la companyia es va convertir en un referent del sector a tot Espanya i va començar la seva expansió internacional

Mor Jordi Riera Baró, la segona generació del fabricant de motos Rieju
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Riera Baró, segona generació del fabricant de motos Rieju, ha mort aquest dilluns a Figueres (Alt Empordà) als 84 anys. Sota el seu lideratge, la companyia va aconseguir convertir-se en un referent del sector automobilístic a tot Espanya i va començar la seva expansió internacionalment.

Notícies relacionades

Baró es va incorporar professionalment a l’empresa del seu pare l’estiu de 1967. Al llibre del 75è aniversari de la companyia explicava com «junts vam emprendre de nou el llarg viatge, venent el nostre producte en països que vaig visitar de jove. Han sigut dècades de treball, de canvis constants i d’adaptar-nos a les diferents situacions junt amb un equip de col·laboradors amb els quals hem fet possible el somni del meu pare, ideòleg i fundador de la que avui és aquesta petita gran empresa que és Rieju»

Riera va posicionar la seva empresa com a líder a Europa en el segment del ciclomotor de canvi de marxa i va aconseguir l’expansió geogràfica més gran a principis dels 2000, i va arribar a més de 35 països. Jordi Riera Tarrés, fill del mort i actual president de Rieju, assegura que «el meu pare ha demostrat una gran inclinació i amor per la companyia fins als seus últims dies, i acudia gairebé setmanalment al seu despatx per ser a prop de la que ha sigut la seva família durant gairebé 70 anys».