Abús a les Balears

Set detinguts per segrestar i tatuar penis a la cara d’un discapacitat a Manacor

  • El van retenir en un domicili on també el van cremar i li van cosir els dits dels peus

Set detinguts per segrestar i tatuar penis a la cara d’un discapacitat a Manacor
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Manacor set joves –quatre homes i tres dones d’entre 20 i 30 anys– per retenir i torturar durant dos dies un home de 30 anys amb discapacitat intel·lectual, a qui van cosir els dits dels peus, van posar pega a la boca i van tatuar uns penis a la cara. La investigació policial continua oberta per determinar amb exactitud com van ocórrer els fets.

Segons les primeres informacions rebudes per la Policia, els fets haurien començat divendres passat, quan la víctima, un home de 30 anys amb una discapacitat intel·lectual, es va trobar amb un grup de joves a la plaça d’Espanya de Palma, i va accedir a acompanyar-los al domicili d’un d’ells, a Manacor.

Et pot interesar

L’home es va mantenir allà durant dos dies, pel que sembla retingut pel grup. Durant aquest temps va ser sotmès a diverses vexacions: el van cremar, li van cosir els dits dels peus, li van posar pega a la boca i li van tatuar dos penis a la cara.

Finalment l’home va aconseguir sortir del domicili diumenge passat, i es va presentar acompanyat d’un familiar en dependències policials per denunciar els fets. La Policia va obrir una investigació i durant els dos dies següents ha detingut set persones que haurien participat en els fets.