Es troben en bon estat

Rescatats 18 immigrants a prop de les costes de Granada

  • D’origen marroquí, viatjaven en tres petites embarcacions interceptades quan navegaven rumb a Motril

Rescatats 18 immigrants a prop de les costes de Granada
1
Es llegeix en minuts

Efectius de Salvament Marítim han rescatat aquesta nit i traslladat al port de Motril (Granada) 18 persones d’origen marroquí que navegaven en tres petites embarcacions que han sigut interceptades als voltants de la costa granadina.

Segons han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, els immigrants, tots adults, han sigut localitzats a 7 milles al sud de Motril quan navegaven tres pasteres de poques dimensions i que estaven pràcticament juntes per una patrullera del Servei Marítim de la Guàrdia Civil. Posteriorment han sigut rescatats per la Salvamar Gienah que ha sigut l’encarregada de traslladar-los al port motrileño.

Notícies relacionades

Passades les 0.30 hores han arribat al port, on Creu Roja ha atès els immigrants, que es troben en bon estat de salut i seran sotmesos a les proves de Covid-19 abans de passar al centre d’acolliment temporal de què disposa la Policia Nacional a la dàrsena granadina per mantenir-se allà els pròxims dies.

Segons les dades donades a conèixer a l’arribar al port, els immigrants van sortir a les 05.00 hores del matí de diumenge d’una platja pròxima a Tensaman, al nord del Marroc.