Víctima del temporal

Mor una dona a Fuengirola al ser arrossegat el seu cotxe per l’aigua

L’operació de rescat ara busca l’home que l’acompanyava al vehicle

1
Es llegeix en minuts

El cos sense vida d’una dona, el vehicle de la qual va ser arrossegat per l’aigua a Fuengirola (Màlaga), ha sigut rescatat pels bombers i es busca un home que viatjava al mateix cotxe.

El succés s’ha produït a la zona del parc de l’Esparragal, entre les localitats de Mijas i Fuengirola, on ahir a la nit els bombers també van rescatar cinc persones més, entre elles dues menors, que havien quedat atrapades dins d’un altre vehicle al ser arrossegat per l’aigua.

Els operatius també van buscar un home i una dona que anaven en un altre cotxe arrossegat, i van localitzar el cos sense vida d’ella, mentre que prossegueix la recerca de l’home.

Emergències 112 Andalusia ha coordinat, entre dimecres a les 20.00 hores i aquest divendres a les 9.00 hores un total de 603 incidències com a conseqüència del temporal de pluja i neu que ha deixat la borrasca ‘Filomena’, informa Efe.

Més incidències a Màlaga

La majoria dels avisos s’ha concentrat a la província de Màlaga, que ha comptabilitzat un total de 327 incidències, fonamentalment per inundacions en vivendes i a la calçada.

Els municipis més afectats han sigut els de Mijas i Alhaurín de la Torre i, entre les incidències més ressenyables hi ha la inundació de mig centenar de vivendes a camí Molino de Viento de Las Lagunas de Mijas a causa del desbordament del riu Fuengirola.

Els Bombers també van haver de buidar aigua en una residència de gent gran d’Alhaurín de la Torre, sense que ningú hagi resultat afectat ni s’hagin produït desallotjaments, i a Marbella, on desbordament del riu al costat del càmping Marbella Playa ha negat vivendes, carrers i autocaravanes.

Notícies relacionades

A la província de Cadis la incidència més destacada s’ha registrat al municipi de San Roque, on una persona ha hagut de ser rescatada del seu vehicle a la carretera d’Arenillas.

En aquesta província la caiguda del mur d’una vivenda al carrer Mastín, a Algesires, aquest divendres ha provocat dos ferits, un d’ells menor i, en la Línia de la Concepción, el desbordament del riu Cachón ha causat inundacions de diverses vivendes.