Incendi a Badalona

Vídeo | Diversos ocupants van intentar fugir de l’incendi de Badalona per la teulada

  • Un vídeo mostra com almenys una persona va lluitar per sobreviure enmig de les flames i va intentar escapar per l’última planta
1
Es llegeix en minuts

Diversos habitants de la nau industrial de Badalona van mirar d’escapar de l’incendi per la teulada, mentre les flames devoraven el magatzem. Un vídeo mostra com un intentava fugir, enfilant-se a l’última planta. Davant la mirada dels curiosos i veïns, que s’amunteguen al carrer, el jove surt des de dalt, buscant una escapatòria.

Els bombers no descarten trobar més víctimes mortals a l’interior de la nau ocupada de Badalona en la qual ahir a la nit es va declarar un incendi que ha provocat la mort de dues persones i una vintena de ferits, i que finalment ha sigut controlat, tot i que encara no és possible accedir a dins de l’edifici.

Notícies relacionades

«La virulència de l’incendi fa incompatible que una persona que no pogués sortir al principi pugui continua amb vida [...]. És incompatible amb les característiques de l’incendi», ha remarcat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, qui no ha descartat que hi pugui haver més víctimes mortals, tot i que ha recalcat que en aquests moments són «suposicions».

L’incendi es va originar ahir a la nit per causes que encara es desconeixen en una nau ocupada al barri del Gorg, abandonada des de fa anys però en la qual residien entorn d’un centenar de persones