Fernando Simón demana disculpes pel comentari sobre les infermeres

«Vaig donar una resposta molt incorrecta. Demano disculpes a totes les persones o col·lectius als quals pogués molestar», assegura

zentauroepp55737731 el director del centro de coordinaci n de alertas y emergenc201103223238

zentauroepp55737731 el director del centro de coordinaci n de alertas y emergenc201103223238 / POOL Jesus Hellin

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, s’ha disculpat aquest dimarts per les seves polèmiques paraules sobre les infermeres. «Vaig donar una resposta molt incorrecta. Demano disculpes a totes les persones o col·lectius als quals els pogués molestar», ha assegurat aquest dimarts, durant la tradicional roda de premsa.

En una entrevista ‘online’ recollida al canal de YouTube dels germans Pou el dia 29 passat, al portaveu de Sanitat li preguntaven si li agradaven «les malalties infeccioses o les infermeres infeccioses»: «Fernando, hi ha hagut una cosa que no ens ha quedat gaire clara quan has començat amb aquesta pregunta. No ens ha quedat gaire clar si t’agradaven les malalties infeccioses o les infermeres infeccioses», li preguntaven, a la qual cosa Simón responia, entre rialles, que no «els preguntaven si eren infeccioses o no, això es veia uns dies després».

Notícies relacionades

Les paraules de Simón, que ha assegurat aquest dimarts que «no tenen res a veure amb la meva manera de pensar», van causar un gran enrenou i van ser qualificades de «sexistes» pel Consell General de la Infermeria.

Simón ha finalitzat la seva justificació, abans d’avaluar les dades de coronavirus que analitza diàriament davant la premsa, que encara té molt camí per davant «per aprendre i per fer-ho millor».