Clip viral

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona investiga un polèmic vídeo de quatre infermeres

Les quatre sanitàries ballen imitant el famós mem dels portadors de taüts africans

jose18359367 tarragona  tarragon s  18 02 2012     vistas genericas del h180708211741

jose18359367 tarragona tarragon s 18 02 2012 vistas genericas del h180708211741 / XAVI MOLINER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Les infermeres de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, hospital on estan ingressats uns coneguts, burlant-se dels morts.» Aquest és el text que acompanya un clip compartit a Twitter pel perfil @doctor_papaya, que s’ha fet viral i ha desencadenat la indignació a les xarxes. Les imatges van ser penjades per una de les protagonistes a la xarxa social TikTok. L’Hospital Joan XXIII ha obert una investigació.

En la gravació apareixen quatre treballadores uniformades, una d’elles en una llitera de l’hospital, ballant al so de la música que es va fer famosa durant el confinament per acompanyar un mem en el qual es veia portadors africans ‘ballant’ a un fèretre.

Notícies relacionades

Des de l’hospital han explicat que el vídeo, que va començar a circular per les xarxes socials dimecres passat a la nit, va ser realitzat dins del recinte hospitalari i que les persones que hi apareixen són treballadores, ja que en les imatges són perfectament identificables, segons explica el ‘Diari de Tarragona’.

La gerència i la direcció de l’hospital han acordat obrir una investigació al considerar que és inapropiat fer aquest tipus de vídeos amb l’uniforme i dins del recinte. Fonts de l’hospital van explicar que el vídeo va caure molt malament enmig de la situació actual perquè no representa el col·lectiu d’empleats.