26 d’oct 2020

Anar al contingut

EN PLE PARTIT

Un equip de futbol sala femení es planta i demana jugar amb mascareta

Les jugadores reclamen que es facin tests en les competicions no professionals

Europa Press

Un equip de futbol sala femení es planta i demana jugar amb mascareta

VICTOR LERENA

L’equip de Segòvia de futbol sala femeníUnami CP, que milita a la segona divisió nacional, ha decidit plantar-se en ple partit al no arribar a un acord amb els seus rivals, el conjunt de Villacañas, a Toledo, per a l’ús de la mascareta, segons han informat fonts del club.

Per al conjunt de Segòvia, al no ser professionals, les normes sanitàries de la competició que marca el protocol «són insuficients» per protegir la seva salut. «Defensem la postura que si no hi ha els tests que ens va prometre la federació, sol·licitem que es jugui amb mascareta fins que es reguli la situació», han apuntat.

Les de Segòvia van viatjar 160 quilòmetres aquest dissabte fins al municipi de Villacañas, a Toledo, i com que no van arribar a cap acord amb l’equip rival «es van veure obligades a plantar-se i no jugar», en la primera jornada de la competició regular de la categoria.

El conjunt de Segòvia espera que aquesta acció reivindicativa «serveixi per canviar la situació, i arribar així a una regulació segura per a tota la competició; i que la federació actuï en conseqüència», han assegurat.

A Castella i Lleó, on pertany Segòvia, els jugadors de competicions no professionals disputen els partits amb mascareta.

Temes: Coronavirus