24 d’oct 2020

Anar al contingut

Batuda en una masia del Tarragonès

Els Mossos clausuren una festa il·legal amb 130 assistents al Catllar

El públic, convocat per xarxes socials, ballava i bevia quan va arribar la policia

Efe

Els Mossos clausuren una festa il·legal amb 130 assistents al Catllar

Nuria Torres

Els Mossos d’Esquadra han clausurat aquesta matinada de diumenge una festa que incomplia les mesures sanitàries a el Catllar (Tarragonès), on els assistents han mantingut una actitud hostil amb la policia, que ha denunciat l’organitzador per incomplir les mesures anti-Covid i una altra persona per possessió de drogues.

La policia autonòmica ha informat aquest diumenge que cap a mitjanit la policia ha accedit a la masia on se celebrava una festa convocada a través de les xarxes socials i que anunciaven que es prolongaria fins dilluns al matí.

Ballant i bevent

Els agents han trobat unes 130 persones sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat ni altres mesures sanitàries i han comprovat que els equips de música estaven en funcionament, mentre les persones ballaven i bevien.

L’actitud hostil de les persones reunides ha dificultat l’actuació policial per clausurar la festa, una operació que ha finalitzat a les 03.30 hores.

Els Mossos han denunciat administrativament l’organitzador i han intervingut els equips de música, a més d’aixecar acta per no respectar les mesures sanitàries i una altra per consum de substàncies estupefaents que alguns assistents han llançat a terra a l’arribar la policia.

En aquesta operació, la policia ha detingut un dels assistents a la festa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i a qui li han intervingut 35 bosses amb una barreja de cocaïna i LSD, 12 dosis d’LSD, 53 pastilles d’èxtasi, una bossa amb marihuana i 170 euros en efectiu.

La persona detinguda passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.