Batuda en una masia del Tarragonès

Els Mossos clausuren una festa il·legal amb 130 assistents al Catllar

El públic, convocat per xarxes socials, ballava i bevia quan va arribar la policia

zentauroepp46787614 catllar201018134404

zentauroepp46787614 catllar201018134404 / Nuria Torres

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han clausurat aquesta matinada de diumenge una festa que incomplia les mesures sanitàries a el Catllar (Tarragonès), on els assistents han mantingut una actitud hostil amb la policia, que ha denunciat l’organitzador per incomplir les mesures anti-Covid i una altra persona per possessió de drogues.

La policia autonòmica ha informat aquest diumenge que cap a mitjanit la policia ha accedit a la masia on se celebrava una festa convocada a través de les xarxes socials i que anunciaven que es prolongaria fins dilluns al matí.

Ballant i bevent

Els agents han trobatunes 130 persones sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat ni altres mesures sanitàries i han comprovat que els equips de música estaven en funcionament, mentre les persones ballaven i bevien.

L’actitud hostil de les persones reunides ha dificultat l’actuació policial per clausurar la festa, una operació que ha finalitzat a les 03.30 hores.

Els Mossos han denunciat administrativament l’organitzador i han intervingut els equips de música, a més d’aixecar acta per no respectar les mesures sanitàries i una altra per consum de substàncies estupefaents que alguns assistents han llançat a terra a l’arribar la policia.

Notícies relacionades

En aquesta operació, la policia ha detingut un dels assistents a la festa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i a qui li han intervingut 35 bosses amb una barreja de cocaïna i LSD, 12 dosis d’LSD, 53 pastilles d’èxtasi, una bossa amb marihuana i 170 euros en efectiu.

La persona detinguda passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.