Van alertar els veïns

Trobats els cadàvers momificats d'un home i una dona en un pis de Salou

Els morts, d'edat avançada, haurien mort de «forma biològica» fa diversos mesos

salou-piso / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han trobat dos cossos momificats en un pis de Salou (Tarragona), probablement el dels seus inquilins, d’avançada edat, sense que presentessin signes de violència o indicis de criminalitat, segons ha informat aquest divendres la policia catalana a Efe.

A l’espera dels resultats de l’autòpsia que se’ls practicarà en les pròximes hores, els Mossos descarten de moment que es tracti d’una mort violenta i apunten que les dues persones, un home i una dona, haurien mort de «forma biològica» fa diversos mesos.

Van ser els veïns de l’immoble on es van trobar els cadàvers els que van alertar ahir a la tarda la policia local de Salou que des d’abans del confinament pel coronavirus no tenien notícies d’aquestes dues persones.

Notícies relacionades

Després de personar-se a la vivenda, van trobar els cossos momificats de dues persones, presumiblement els inquilins del pis, un home i una dona de més de 70 anys, la identitat dels quals determinaran, les proves forenses.

Els agents que van acudir al domicili van trobar la porta tancada, de manera que es va sol·licitar l’ajuda dels bombers per poder accedir a l’interior. 

Temes:

Salou