10 d’ag 2020

Anar al contingut

L'ABAST DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Tenerife: Última hora dels casos a les Canàries

El número d'infectats pel Covid-19 a les Canàries ascendeix a 1.918 persones, amb 95 morts

El Periódico

GRAFCAN2559. LA LAGUNA (TENERIFE), 18/03/2020.- La UME realizó estar tarde una desinfección de las zonas comunes del Aeropuerto Tenerife Norte-Ciudad de La Laguna en el tercer día del estado de alarma decretado por el Gobierno central para intentar frenar la expansión del coronavirus. EFE/ Cristóbal García

GRAFCAN2559. LA LAGUNA (TENERIFE), 18/03/2020.- La UME realizó estar tarde una desinfección de las zonas comunes del Aeropuerto Tenerife Norte-Ciudad de La Laguna en el tercer día del estado de alarma decretado por el Gobierno central para intentar frenar la expansión del coronavirus. EFE/ Cristóbal García / Cristóbal García (EFE)

L’epidèmia del coronavirus continua fuetejant les Canàries. El nombre de casos d’infectats pel Covid-19  en aquesta comunitat ascendeix a 1.918, amb 95 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Tenerife].

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, el Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.