APUNYALAMENT EN PLE CARRER

Detenen una dona després d'apunyalar la seva exparella a Sevilla

Els agents van localitzar a l'agredit, un home, de 59 anys, assegut a terra amb el braç ensangonat i demanant ajuda

poli-local-sevilla

poli-local-sevilla

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Local de Sevilla han detingut una dona de 44 anys com a presumpta autora de diverses punyalades a la seva exparella, sobre la qual té una ordre d’allunyament d’almenys 300 metres. 

A les seves xarxes socials, la Policia ha informat aquest dissabte que cap a les 19.00 hores de diumenge passat, un avís al 092, telèfon d’emergències de la Policia Local a Sevilla, alertava sobre un apunyalament que s’havia produït en la confluència dels carrers Evangelista i Febo, al barri de Triana. Immediatament es van personar al lloc diverses dotacions de la Policia Local a qui els veïns van avisar que tant l’agressora com l’agredit haurien marxat del lloc, ha informat Efe. 

Apunyalat al pit i el braç

A escassos metres, els agents van localitzar l’agredit, un home, de 59 anys d’edat, assegut a terra amb el braç ensangonat i demanant ajuda, ja que havia sigut apunyalat al pit i braç. Al costat d’ell, una dona, que posteriorment va ser detinguda, de molta més envergadura que ell. 

Notícies relacionades

Sembla ser que tots dos, que eren parella anteriorment, van començar a discutir al carrer, esgrimint ella un ganivet de grans dimensions amb el qual va agredir la seva exparella ocasionant-lo diferents ferides al mirar de defensar-se aquest. 

Es dona la circumstància que l’agressora té en vigor una ordre d’allunyament de la seva exparella amb una prohibició d’aproximar-se a menys de 300 metres, provinent d’un procediment que se segueix a un Jutjat de Sevilla. Una vegada detinguda, la dona va ser traslladada a dependències policials per ser posada a disposició judicial.