tràgic succés

Detingut un menor per matar la seva mare amb una arma blanca a Còrdova

La víctima és una dona de 48 anys i el presumpte agressor seria el seu fill de 17 anys

cordoba / periodico

1
Es llegeix en minuts
Redacción (Diario de Córdoba)

La Policia Nacional ha detingut aquest diumenge un menor després de la mort d’una dona en un domicili del carrer del Conquistador Benito de Baños de Córdoba, avança ‘Diario de Córdoba’, del mateix grup editorial que ‘El Periódico de Catalunya’.

La Subdelegació del Govern ha confirmat la defunció d’una persona, de mitjana edat, i la detenció d’un menor, si bé no ha ofert més dades per instrucció expressa de la Fiscalia de Menors, al tractar-se d’un menor d’edat el presumpte autor.

Notícies relacionades

Des del servei de coordinació d’emergències 112 s’ha confirmat a aquest diari que es va rebre un avís a les 20.10 hores de la tarda per una agressió «en l’àmbit familiar», i es va avisar la Policia Nacional i la Local, que ha regulat el trànsit. La Policia Nacional, que investiga el cas, es trobava a la vivenda en tasques d’investigació.

Altres fonts solvents han assenyalat a aquest diari que la víctima és una dona de 48 anys i el presumpte agressor seria el seu fill de 17 anys. Les mateixes fonts han afegit que en l’agressió s’hauria fet servir una arma blanca. Es desconeixen les causes del parricidi, ja que el cas es troba sota secret de sumari.