en un edifici

Detinguda una dona per matar la seva parella a Manacor

L'home, d'uns trenta anys, tenia diverses punyalades a l'esquena

L'agressora va assegurar que havia apunyalat la víctima en defensa pròpia

zentauroepp53690458 un furg n de la polic a nacional traslada a rafael pantoja  200615093548

zentauroepp53690458 un furg n de la polic a nacional traslada a rafael pantoja 200615093548 / Isaac Buj

1
Es llegeix en minuts
Diario de Mallorca

Una dona de 30 anys ha sigut detinguda aquest dimecres com a presumpta autora de la mort de la seva parella a Manacor. L’home va ser trobat a l’interior d’un edifici de vivendes amb diverses punyalades a l’esquena. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació de l’ocorregut, avança ‘Diario de Malorca’, del mateix grup editorial que ‘EL PERIÓDICO DE CATALUNYA’.

Els fets van succeir cap a les onze de la nit d’aquest dimecres al carrer de Sant Joan Baptista de la Salle, a Manacor. Els serveis d’emergència van rebre diverses trucades alertant de la presència d’un home estès a terra, pel que sembla inconscient, a l’interior d’un edifici.

Amb urgència, es van desplaçar fins al lloc diverses patrulles de la Policia Nacional, Policia Local de Manacor i efectius del 061. Quan van arribar al lloc, els sanitaris van comprovar que l’home presentava diverses punyalades a l’esquena. Van mirar de reanimar-lo però no ho van aconseguir i finalment només van poder certificar la seva mort.

Notícies relacionades

Els agents van detenir la parella del mort, d’uns trenta anys, com a presumpta autora del crim.  La dona va assegurar que havia apunyalat l’home en defensa pròpia, ja que aquest l’havia intentat agredir prèviament. La sospitosa va ser conduïda a dependències policials, on se li prendrà declaració en les pròximes hores.

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies en la qual es van produir els fets.