VEÍ DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Mor ofegat un home de 64 anys en una platja de Sitges

En total són sis les persones ofegades des de l'inici de l'estiu a les platges catalanes

zentauroepp45773145 els mossos d esquadra comproven si el cos de l home trobat a200711165652

zentauroepp45773145 els mossos d esquadra comproven si el cos de l home trobat a200711165652 / Gemma Sanchez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 64 anys, veí de l’Hospitalet de Llobregat i de nacionalitat espanyola, ha mort ofegat a la platja de Les Botigues a Sitges (Barcelona), on onejava la bandera verda.

Cap a les 12.45 hores d’aquest dissabte, els socorristes han portat a terra un home que flotava a l’aigua i han iniciat les tasques de reanimació.

Notícies relacionades

A través del telèfon d’emergències 112 de Catalunya s’ha donat avís al SEM, Mossos i Policia Local. Ràpidament ha arribat una unitat de suport vital bàsic i una unitat de suport vital avançat del SEM, que han continuat amb les tasques de reanimació cardiopulmonar, que han resultat infructuoses. Els Mossos, que hi han desplaçat dues patrulles, s’han fet càrrec de les primeres diligències. Hi han intervingut també dues patrulles de la Policia Local.

En total són sis les persones ofegades des de l’inici de l’estiu a les platges catalanes. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, preferentment, les que estiguin vigilades. També recomana fer cas a la bandera que el servei de socorrisme fa onejar i respectar les indicacions dels socorristes per evitar situacions de risc.

Temes:

Sitges Ofegats