'LosViviremos'

Un recorregut pel món per recordar que els Sanfermines tornaran el 2021

Pamplona ha llançat aquest 6 de juliol, dia del tradicional 'txupinazo', un vídeo en què fa un recorregut per 23 països per posar en valor el reconeixement nacional i internacional de les festes

La gravació acaba amb les veus dels herois de la pandèmia: el personal sanitari, que asseguren: «N'hi ha prou amb ser irresponsable un dia per fer anar en orris tres mesos d'esforç de tots»

sf / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Ajuntament de Pamplona ha llançat aquest 6 de juliol, dia del tradicional ‘txupinazo’ que dona inici als Sanfermines, un vídeo en el qual fa un recorregut per 23 països per posar el valor el reconeixement nacional i internacional de les festes i recordar que tornaran el 2021 amb l’etiqueta #LosViviremos. 

Precisament és aquesta frase la que pronuncien els protagonistes del clip, tot i que traduïda a cada idioma, amb l’objectiu de «compartir amb persones d’arreu del món aquest 6 de juliol tan especial, sense Sanfermines», segons ha indicat l’Ajuntament de Pamplona en un comunicat. 

L’esperit dels Sanfermines se sent des dels Estats Units, Austràlia, Corea del Sud, la Xina, Nova Zelanda, Holanda, Itàlia, el Japó, la Gran Bretanya, Mèxic, Bèlgica, Cuba, Etiòpia, Portugal, el Perú, Alemanya, Zimbabwe, Israel, Egipte, l’Índia, el Camerun i Zàmbia. 

Moltes de les imatges van ser gravades en països que estaven en situació de confinament als domicilis, o amb problemes amb internet, per la qual cosa ha dificultat en molts casos el fet de poder gravar en «espais previstos», que finalment ha hagut de deixar fora molts altres missatges en la versió final. 

En tots els casos han sigut col·laboracions desinteressades per part de les persones participants i s’ha optat per cares anònimes per «mantenir la idea que els Sanfermines són unes festes obertes a tothom que hi desitgi participar». 

El vídeo ha sigut produït per La Llorona Comunicación i comença amb una ràfega ràpida, a la qual, seguidament, succeeixen els missatges, el primer per part d’una de les protagonistes dels vídeos de la campanya que el Consistori ha llançat per recordar que no hi ha Sanfermines i demanar responsabilitat. 

Notícies relacionades

Es tracta d’una persona gran que en aquesta ocasió apuntava que aquests Sanfermines són «els més importants», perquè està a les nostres mans «no celebrar-los avui per poder celebrar-los demà». 

El vídeo acaba amb les veus dels herois de la pandèmia: el personal sanitari, també protagonistes de missatges anteriors en què asseguraven que n’hi ha prou amb ser irresponsable un dia per fer anar en orris tres mesos d’esforç de tots» i que #LosViviremos el 2021.