ALERTA SANITÀRIA

Sánchez demana no deixar-se «tenallar per la por» davant els rebrots de la Covid

El president del Govern central insta a no «baixar la guàrdia», però precisa que «cal recuperar l'economia»

sanchez / periodico

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha alertat aquest dissabte que no es pot «baixar la guàrdia» davant els rebrots, però ha enviat un missatge de tranquil·litat als espanyols, als quals ha demanat que no es deixin «tenallar per la por». «Cal recuperar l’economia», ha afirmat.

En la seva segona visita a Galícia després de la desescalada per participar en un acte electoral en suport a la candidatura del socialista Gonzalo Caballero a la Xunta, Sánchez ha assegurat que totes les institucions estan «més ben dotades» per poder detectar els rebrots.

Notícies relacionades

«Per tant, m’agradaria traslladar a la ciutadania que no baixem la guàrdia, però també que no ens deixem tenallar per la por. Cal sortir al carrer, cal recuperar l’economia i ser conscients que l’Estat avui està molt millor per lluitar contra el virus», ha afirmat.

Tot això en una intervenció en què ha posat de relleu l’acord firmat pel Govern amb els agents socials per tal que, «un cop s’ha vençut la pandèmia i el virus està controlat», es reactivi l’economia.